sharon loh hidup sehat

Journal #5 – Mencoba Makan Lebih Sehat

Beberapa kali liat orang yang belum tua-tua amat, tapi udah kena penyakit kronis. Bikin takut & jadi pingin konsisten untuk ikutin gaya hidup sehat ga sih? Aku sih iya.Walau sejauh ini belum bisa dibilang sehat banget. Yoga di rumah masih on-off, kadang iya kadang nggak.

Terus kalo ada yang ngerokok di depanku tiba-tiba, tanpa ba bi bu aku langsung ngacir hahaha. Daripada hirup asap yang aku ga mau.

Kalo makanan, lumayan sih, udah beberapa bulan aku dan Fred rutin sarapan buah. Kadang buah potong, kadang smoothies. Kalo aku sarapannya buah + kopi. Kalo Fred, buah + green tea.

Lanjutkan membaca “Journal #5 – Mencoba Makan Lebih Sehat”

Iklan
belajar watercolor daniel wellington valentine promo

It’s My Birthday! – Belajar Watercolor + Daniel Wellington Valentine’s Day Promo

Umur bertambah, hobi juga bertambah! Hehe, yes, 2 hari lalu aku baru aja berulangtahun. Now I’m officialy 26! Thank God I’m healthy and happy. And most important of all, I’m surrounded by those who matter the most. I feel loved! 💕

Jadi, di ultah kali ini Fred kasih kado watercolor kit. Sebenarnya ini kadonya aku pilih sendiri sih, sama kertasnya juga. Terus Fred tinggal bayar. Hahaha! punya suami gitu amat. Tapi luv ❤ 

Terus, mami papi dan adikku datang bawa nasi tumpeng guedeee. Seumur2 baru sekali ini dapat nasi tumpeng. Senangnya~

Lanjutkan membaca “It’s My Birthday! – Belajar Watercolor + Daniel Wellington Valentine’s Day Promo”

Journal #4 – 2017 Best Nine Instagram Photo @sharonlohh

Beberapa hari yang lalu, aku melihat seorang teman di Instagram upload foto #2017BestNine.

Wah menarik juga ya! Iseng deh coba masuk ke 2017bestnine.com, masukin username Instagram, dan tadaaa, dapet deh 2017 Instagram Best Nine Photos. Tahun 2017 ini, ternyata cukup banyak foto yang biru-biru di Instagram-ku.

Mau cerita dikit ah, pengalaman di balik foto-foto #2017BestNine ku ini!

Lanjutkan membaca “Journal #4 – 2017 Best Nine Instagram Photo @sharonlohh”

sharon loh

HOME ROUTINES : What I Do When I’m Not Traveling

Nggak kok, aku dan Fred traveling-nya nggak full time. Masih sering pulang. Sejauh ini, kami hampir selalu menghabiskan waktu di rumah dan di luar secara seimbang. Misalnya nih, setelah jalan-jalan selama satu bulan, kami akan pulang ke rumah dan tinggal di rumah selama satu bulan (atau lebih).

Nah, kadang kalau kami lagi pulang ke Jambi, ada yang nanya nih :

Jadi kalo di rumah ngapain aja?

Hmm.. Banyak sih! Tapi memang kalau di Jambi, kami jarang keluar rumah. Kecuali kalau mau pergi makan mie pangsit atau belanja buah-buahan untuk sarapan (I’ll share my healthy fruity breakfast recipe, keep on reading!)

Lanjutkan membaca “HOME ROUTINES : What I Do When I’m Not Traveling”

daniel wellington 2017 discount code

Classic Petite : Daniel Wellington’s New Watch Collection (with Discount Code For You)

The wait is over, Daniel Wellington just released its new product this month. And now I’m in love with it. Welcoming Classic Petite to the collection! 

The new classic design looks completely different with their other products. It got the contemporary look with the new mesh strap! It’s 32mm in diameter which I think suits my wrist really well! It doesn’t look bulky and it doesn’t look too small. This will be my new best friend from now on. In fact, I’ve been wearing it almost every day right now.

Lanjutkan membaca “Classic Petite : Daniel Wellington’s New Watch Collection (with Discount Code For You)”

Daniel Wellington Blogger review

Valentine’s Day Gift Idea x Daniel Wellington

Valentine’s day is just around the corner! How will you celebrate it? Some might go out for a fancy dinner, some might opt for a humble dinner at home. Some might go out for a movie, and some might even have no one to celebrate with. #oops

I think this year I’ll just cook some meal and watch a movie or two afterwards, just like many many other years. After all, it’s not about the fancy restaurant, right?

Oh, if you’re looking for a gift for your loved one, you might wanna consider this timeless piece from Daniel Wellington. Just make sure that that someone is very.. very… special as this watch is.

Lanjutkan membaca “Valentine’s Day Gift Idea x Daniel Wellington”

BAKE MORE CAKES JAMBI

Bake More Cakes – My New Online Cake Shop

QUICK UPDATE, everyone!

I know… It’s been like 2 months since the last time I update something on my blog. And the reason behind all those is that I’ve been busy working my full time job (still) while managing my side job which happens to be my new business. Well it’s actually my second side job as I also work as a freelance photographer. (Can you imagine how I live my life?! It’s pretty frustrating, sometimes)

So anyway, 2 months ago, I decided to start selling cakes, cupcakes, and even some breads online. The business itself is still very small, like it will never be enough for a living, but it’s constantly growing, I can see it.

Lanjutkan membaca “Bake More Cakes – My New Online Cake Shop”

Sony Xperia M4 Aqua Review

If you’ve been following my Instagram and Twitter, you might already noticed that recently I’ve been posting quite a few pictures which were taken using my new Smartphone.

Yes, it’s a brand new Sony Xperia M4 Aqua, which is claimed to be a super mid-range smartphone. That being said, this phone was built using Sony’s leading camera technology, great battery power management (mine last for about 2 days!), a beautiful waterproof sleek design (yes, ladies and gentlemen, it is a one damn waterproof smartphone and it looks just exactly like those Xperia Z series!) with an affordable price. If I’m not mistaken, it’s currently being sold at USD 399.

Now, I’m gonna explain a bit about my 3 FAVORITES FEATURES from this phone. Lanjutkan membaca “Sony Xperia M4 Aqua Review”